­
Onderstaande tarieven zijn van toepassing indien u zich als cliënt niet of onvoldoende aanvullend heeft verzekerd, bij een Nederlandse zorgverzekeraar voor fysiotherapeutische behandeling(en).
 
Het feit dat uw zorgverzekeraar de kosten niet of gedeeltelijk vergoedt, is de verantwoordelijkheid van u zelf als onze cliënt.
De ontstaande kosten welke de vergoeding te boven kunnen gaan, van de door u afgesloten vergoeding voor fysiotherapeutische behandelingen zijn dan voor uw rekening. Hierover ontvangt u een factuur, welke u dient te voldoen binnen de gestelde betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum.
 
Onze praktijk heeft alleen digitaal inzicht in de door u afgesloten polis bij een Nederlandse zorgverzekeraar. Wij hebben geen inzicht op de door u reeds gebruikte vergoedingen bij uw zorgverzekering. Dit betekend dat u ons zelf als cliënt dient te informeren indien u voor aanvang van de behandeling, reeds ergens anders aanspraak heeft gemaakt op vergoedingen uit dit verzekerd gedeelte. Dit is van groot belang indien u cliënt een chronische behandeling dient te ondergaan, welke onder uw eigen vergoeding gaat vallen.
 
Behandeling   Tarief
     
Behandeling fysiotherapie   € 37,50
Behandeling manuele therapie   € 42,50
Toeslag voor huisbezoek   € 11,00
Fysiotherapeutische screening   € 14,00
Intake en onderzoek na screening   € 37,50
Eenmalig onderzoek op verwijzing   € 55,50
Telefonisch consult   € 16,50
Afspraak niet/niet tijdig nagekomen   € 37,50
 
Op alle facturen zijn de betalingsvoorwaarden van onze praktijk van toepassing.
Blessure opgelopen? Bel de fysiotherapeut
077 462 2614

 

­